Prolexa is een esthetisch & paramedisch centrum. Bij ons kan u terecht voor zowel schoonheidszorgen, gelaatsbehandelingen, behandelingen van cellulite, figuurcorrectie als voor kinesitherapie, littekenbehandelingen, Manuele lymfedrainage Vodder en begeleiding van CVS, fibromyalgie en chronische klachten.

Ontharing met hars

Ontharing met hars

Bij scheren wordt enkel dat deel van het haartje verwijderd dat zich boven het huidoppervlak bevindt. Daardoor zijn de haren sneller terug zichtbaar. Door het afsnijden van de haren, worden deze vaak gestimuleerd tot overproductie waardoor de haren telkens sneller en schijnbaar dikker teruggroeien.

Bij een ontharing verwijdert men het volledige haartje, inclusief de haarwortel. Er moet dus een nieuw haartje gevormd worden onder de huid. Dit is de reden waarom de haren bij een ontharing langer wegblijven dan wanneer men scheert. Bovendien zullen haartjes dunner zijn en minder opvallen dan haartjes die telkens worden afgeschoren.

De epilatie wordt hier uitgevoerd met ongeparfumeerde hars, zodat deze ook voor allergische huidtypes gebruikt kan worden. Epilaties kunnen over het gehele lichaam uitgevoerd worden. Zie prijslijst voor meer details.