Prolexa is een esthetisch paramedisch centrum. Bij ons kan u terecht voor zowel schoonheidszorgen, gelaatsbehandelingen, behandelingen van cellulite, figuurcorrectie als voor kinesitherapie, littekenbehandelingen, Manuele lymfedrainage Vodder en begeleiding van CVS, fibromyalgie en chronische klachten.

Proteïnedieet

Proteinedieet

Het Kyalin proteïnedieet is een afslankkuur die gebaseerd is op het behoud van spiermassa, terwijl er een snelle vermagering en vermindering van het vetweefsel optreedt.
Het proteïnedieet werkt in verschillende fasen:

Afslankfase
Dit is de fase waarbij je het meeste gewicht zult verliezen. Gedurende deze fase volg je een strikt dieet op basis van een aantal eiwitporties gecombineerd met groenten. Koolhydraatrijke voedingsmiddelen mogen tijdelijk niet geconsumeerd worden zoals brood, aardappelen, pasta of rijst. De Kyalin eiwitporties zijn echter zo lekker dat je nauwelijks merkt op dieet te zijn!

Proteinediteet Reïntroductiefase
Deze fase heeft als doel: gewichtverlies en heropvoeding. Door het terug op het menu brengen van de verschillende voedingsgroepen zoals brood, andere zetmeelhoudende producten en ook fruit wordt een gezonde voeding aangeleerd.

Stabilisatiefase
In deze laatste fase wordt extra aandacht besteed aan het behoud van je nieuwe gezonde voedingsgewoonten om je nieuwe gewicht probleemloos te kunnen behouden.

Proteinediteet De voordelen van het proteïnedieet
- Geen verlies van spiermassa
- Medisch onderbouwd
- Intensieve persoonlijke begeleiding
- Geen hongergevoel
- Geen vermoeidheid

Proteinediteet