Prolexa is een esthetisch & paramedisch centrum. Bij ons kan u terecht voor zowel schoonheidszorgen, gelaatsbehandelingen, behandelingen van cellulite, figuurcorrectie als voor kinesitherapie, littekenbehandelingen, Manuele lymfedrainage Vodder en begeleiding van CVS, fibromyalgie en chronische klachten.

Endermologie na liposuctie

liposuctie

Endermologie na liposuctie wordt meer en meer aangeraden door de specialisten. Het is dan ook een waardige aanvulling na uw ingreep.

Liposuctie is een invasieve behandeling om plaatselijke vetophopingen te verwijderen. Na een liposuctie kan het voorkomen dat het huidoppervlak onregelmatig oogt, tijdelijk gevoelloos is of vocht zich ophoopt. LPG Endermologie Alliance Medical kan hierbij een oplossing bieden.

De nieuwste behandelkop (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid.

De gepersonaliseerde behandeling is aangepast aan de gevoeligheid van de huid. Endermologie is dus niet pijnlijk en verschaft op de koop toe welzijn en relaxatie.