Prolexa is een esthetisch paramedisch centrum. Bij ons kan u terecht voor zowel schoonheidszorgen, gelaatsbehandelingen, behandelingen van cellulite, figuurcorrectie als voor kinesitherapie, littekenbehandelingen, Manuele lymfedrainage Vodder en begeleiding van CVS, fibromyalgie en chronische klachten.

Oorkaarsen

Last van frequente ontstekingen in of irritaties van keel-, neus-, voorhoofd- en bijholten? Oordruk, oorpijn, verstopping, keelpijn?
Overmatige prikkelbaarheid, stress-symptomen, nervositeit, slapeloosheid? Hoofdpijn, migraine, sinusitis, oorsuizing?

Biosun oorkaarsen hebben een lokaal activerende, drukregulerende, revitaliserende en ontspannende werking en stimuleren de energiecirculatie.

Tijdens het verbranden van de Biosun oorkaars ontstaat dankzij het 'schoorsteen-effect' een lichte onderdruk in de uitwendige gehoorgang en een vibratie van de luchtzuil door de werking van de vlam. Hierdoor wordt het trommelvlies als het ware licht gemasseerd hetgeen een drukregulatie in het middenoor tot gevolg heeft.
Bij verdere verbranding ontstaat een licht pulserende overdruk in de uitwendige gehoorgang en intensiveert de warmte. Deze aangename warmte verhoogt de perifere doorbloeding, activeert het immuun-specifiek afweersysteem en verbetert de ontslakkende werking van de lymfevaten.